Хвиля Десни » 18 Жовтня, 2019

Daily Archives: 18 Жовтня, 2019

Політика

Оргазмування «антикорупціонерів» та НАБУїнів

Published by:

У «секти посадок животворящих» сталося свято. ЗМІ повідомили про затримання Олега Гладковського – президента корпорації «Богдан» і колишнього заступника секретаря РНБО. Того самого «свинарчука» (прізвище, яке пан Гладковський носив раніше), що став фігурантом скандалу з «Укроборонпромом», який поховав тоді рейтинг п’ятого президента Петра Порошенка.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Встигаймо встигати…

Published by:

… Як часто ми відкладаємо «на потім» щось знакове, бажане у нашому житті, що існує поруч, але на увагу до якого потрібен час і певні зусилля. Ми тішимо себе тим, що воно є, підпирає наші роки, наповнює їх основою, без якої людина — сухий листок, підхоплений вітром.

Continue reading

Культура

Письменник починається з болю

Published by:

Учора в Києві відкрито меморіальну дошку відомому письменнику Сергієві Плачинді (вулиця Олеся Гончара, 52). А трішечки раніше, позавчора, вийшло в світ вже друге видання книжки «Як вони пишуть» (в-во «Літературна Україна»), до якої увійшло інтерв’ю з незабутнім Сергієм Петровичем Плачиндою «Письменник починається з болю».

Continue reading

Культура

«Размишлєнія могола» у німецькому журналі

Published by:

Сенцов — той Сенцов, за звільнення якого з російської тюрми молилися українці, заявив у Німеччині для тамтого популярного журналу «Шпігель»: мовляв, українці і росіяни є братніми народами, лиш трохи, на його «скудную» думку, відмінні…

Continue reading