Хвиля Десни » 21 Грудня, 2019

Daily Archives: 21 Грудня, 2019

Культура

Шах і мат українській культурі

Published by:

Шах українській культурі – це зачистка шкільної програми від творів, які можуть пробудити в дитини співчуття, шляхетні почуття чи патріотизм. Мат – вишенька на торті, новопризначений Шевченківський комітет. Хочете читайте, хочете ні, але це стосується тих, що збираються залишатися українцями, захопившись ультранаціоналістичними поглядами, як би це було невигідно.

Continue reading

Суспільство

Фігу – в маси, гроші – в каси

Published by:

Як фартовий чоловік, якому іще в застійному 1979 році пощастило обдерти державну лотерею на цілого рубля, роблю ставку: не встигнуть сей рік депутати новорічне олів’є у собі до Сейшелів дотургунити. Завернуть їх, бідненьких, допіру, не солоно з океану сьорбавши. Ой, завернуть…

Continue reading

Суспільство

Віч-на-віч з комуністкою…

Published by:

«Улюблена» моя сусідка-пенсіонерка буквально покращила мені сьогодні настрій… Виходимо із сином гуляти. Спускаємося сходами. Він починає стрибати з верхньої сходинки на нижню. Я загалом не проти, але часом він просто не відчуває небезпеки.

Continue reading

Суспільство

Сила гнізда

Published by:

Його надзвичайно вабили птахи – «ангели, що єднають землю і небо». Казав, що коли в людини і є минуле життя в подобі якоїсь животини, то він був птахом. Може, качкою, бо дуже любив воду.

Continue reading