Хвиля Десни » 5 Січня, 2020

Daily Archives: 5 Січня, 2020

Політика

Про Оман і оману

Published by:

Хтось перебуває в Омані, а його виборці досі перебувають в омані. В омані — добре. В омані цілорічно світить сонечко самодурства. В омані нема вітрів самовдосконалення. В омані нема криги сумнівів. В омані нема поривів міняти цей свій власноруч, а не руками заїжджих циркачів.

Continue reading

Культура

Журналістика і журналісти

Published by:

«Першим кроком на шляху до чесної журналістики є визнання того, що вона не більше, аніж просто журналістика. Здебільшого вона створюється в божевільній суєті, переважно вночі, створюється людьми, які, як не страшно в цьому признатися, не є дуже розумні і не володіють неймовірними здібностями.

Continue reading

Політика

Клей «Момент» і Хакамада

Published by:

Український сегмент інтернету «божеволіє»: до нас їде… хакамада. Це не щось японське, а прізвище жінки, яка публічно говорила, що «Киеву надо оставить Крым России, а России нужно жить с Крымом и на этом эту историю закончить».

Continue reading

Політика

«Квартал» під «Океанськими» хвилями

Published by:

Співак і депутат ВР Святослав Вакарчук розкритикував новорічне привітання президента України Зеленського. І тепер мусить мало не за високим парканом ховатися, бо на нього тисячі прихильників «зеленого воїнства» спустили всіх собак.

Continue reading