Хвиля Десни » 20 Березня, 2020

Daily Archives: 20 Березня, 2020

Суспільство

Чоловік у сорочці, якій бракувало гудзика

Published by:

Може, це карантин? Я не знаю. Може, брак людського спілкування? Бо у мене болить горло і температура, і моя сімейна лікарка виписала мені лікарняний і сказала: «Не хвилюйтеся»… Я і не хвилююсь. Мені просто хочеться обійняти когось міцно.

Continue reading

Культура

«Несправний» із Сироїжок

Published by:

Друзі, трохи вам від мене позитиву. Бо так уже бере за душу, що хочеться іти світ за очі. Так, куди йти, як світ перевернувся. Це оповідання увійшло до збірки «На тому боці», виданої Харківським видавництвом «Клуб сімейного дозвілля» у 2017 р.

Continue reading

Культура

Печальний «Голос перепілки»

Published by:

Дочитала книжку авторки з Івано-Франківська. Вже третю поспіль. Воістину прикарпатська земля сповнена талантами. На цей раз авторка — моя давня знайома, майстриня художнього слова, красива і життєрадісна Марічка Ткачівська.

Continue reading

Суспільство

Коронавірусна пастка для «хом’яків»

Published by:

Власник мережі «Медтехніка» Олексій Давиденко повідомив через мережу Фейсбук просто-таки казкову, як для езотеричних спостережень, новину: українські скоробагатьки взялися скуповувати на складах апарати штучного дихання й розтягують їх, мов хом’яки, по своїх приватних норах.

Continue reading

Суспільство

Одягніть на Алієва маску!

Published by:

Розумні і дисципліновані китайці кажуть, що проблема швидкого і численного розповсюдження коронавірусу в Італії, і, зокрема, в Мілані — недостатність жорсткості карантинних заходів, і недотримання вже введених.

Continue reading