Хвиля Десни » 23 Березня, 2020

Daily Archives: 23 Березня, 2020

Суспільство

COVID. У дзеркалі Сімки

Published by:

Вірус, обтяжений короною і карантином, автоматично змушує шукати бодай якийсь привід для оптимізму. Сам пошук апріорі невдячний, бо цей «позаклітинний інфекційний агент» (характеристика із Вікіпедії) хоч і загрожує найбільше легеням, проте нахабно укорінився у нашому мозку, змішавши реальну симптоматику з класичною іпохондрією.

Continue reading

Суспільство

Терпке вино Абхазії

Published by:

У мене є подруга Людася, яка побувала у 100 країнах. Я, на жаль, ні. Але тепер, коли світ звузився до схеми моєї квартири, незаконно, до речі, перепланованої в обхід БТІ, навіть мій, набагато коротший, аніж у Людасі, список країв, які я мала щастя бачити, видається сундучком із коштовностями.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Цьотка Жанка, що народилася на Благовіщення

Published by:

У нашій родині є одна ексцентрична людина, яка народилася якраз на Благовіщення 99 років тому. Цьотка Жанка. Так називали зведену (по татові) сестру моєї бабці. Цьотка Жанка була народжена Анною, але, як гласить родинна легенда, вона вважала, що ім’я Анна – занадто прозаїчне для такої яскравої особистості, тому в один прекрасний день усім рідним повідомила, що віднині вона Жанка, і хто назве її Анною – отримає по голові.

Continue reading