Хвиля Десни » 5 Травня, 2020

Daily Archives: 5 Травня, 2020

Суспільство

Нумерологічний аналіз агонії

Published by:

Числа, які будуть актуальними для України з 2021-го року, ще місяць тому викликали глибокий езотеричний сум. Тобто і поверхового погляду достатньо, аби зрозуміти, що нова програма через рік-два не дозволить владі (будь-якій!) і далі виводити за «лапки» народ, опускаючи його до рівня мовчазних низькооплачуваних трударів.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Євро-2012. Хроніка від Макса і Гриціяна (частина 5)

Published by:

День дев’ятий

Сьогодні група А розпочинає третій тур, а отже, матимемо перші розв’язки, і вже сьогодні перші дві команди можуть збирати свої лахи та вертатися додому. Процес сумний, неприємний, але неминучий у спорті, і той, хто не пережив прикрих поразок — той не знає справжнього смаку перемог!

Continue reading

Суспільство

«Вєсьолиє рєбьята» і сміх на кутні зуби

Published by:

Якийсь із зєлєнкуватих Ті-Ві-анналов показиваєть «Вєсьолиє рєбьята» режісьора Алєксандрова з Утьосовим і Орловой в головній ролі. Ідеологічна матриця Совєцкого Саюза. Цей фільм треба обов’язково показувати з коментарем, бо такого фрейдівського совєтського фільму ще треба видіти.

Continue reading

Суспільство

Остання мить для ручної мавпочки

Published by:

Українські письменники потрібні хоча б для того, щоб нагадувати українцям, що ті є не туземцями, а українцями! Порядні українські письменники не лізуть у політику, і тому політики їх люто ненавидять.

Continue reading

Політика

Забули долучити Папу Римського

Published by:

Що у нас нині коїться на зовнішньополітичних фронтах? Чим займаються українські професійні дипломати Дмитро Кулеба та Bадим Пристайко?… Давненько вони не давали про себе знати. Тим часом про ноу-хау керівника Офісу президента Андрія Єрмака щодо підсилення української делегації на переговорах у Мінську та у Нормандському форматі вже, мабуть, усі знають…

Continue reading