Хвиля Десни » 12 Листопада, 2020

Daily Archives: 12 Листопада, 2020

Культура

Ми і культура сектантів

Published by:

В Україні не існує мовного питання, але є величезне питання культурне. Ключовою ідеєю в фундаментальних працях Айнштайна була революційна думка про те, що час та простір не існують окремо, а є спільною склейкою системи простір-час. Так і мова в суспільстві не існує окремо від культурного чи соціального контексту.

Continue reading

Політика

Маленький екскурс у «халявну» історію…

Published by:

У листопаді 1918 року «не мудрий» фінський народ прийняв генерал-лейтенанта царської російської армії поміщика і переконаного монархіста Карла Густава Маннергейма. Який навіть не був фіном та з великими труднощами говорив по-фінськи. А соціалістів і комуняк «не мудрий» фінський народ перестріляв.

Continue reading

Політика

Демагогія і переляк на вулицях Одеси

Published by:

— Здравствуйтє, поддєржитє, пожалуйста Ніколая Скоріка на виборах мера Одєсси, — звертається до мене жінка в стрьомному синьо-білому прикиді з написом: «Наш мэр – Скорик», якій на вигляд близько шістдесяти років.

Continue reading

Політика

Померла дружина Левка Лук’яненка

Published by:

Померла Надія Никонівна Лук’яненко. Щойно про це повідомили її близькі. Останнім часом вона важко хворіла, зламала ногу, і для неї, завжди активної та рухливої, було неймовірно важко лишатися прикутою до ліжка… Її дівоче прізвище — Бугаєвська. Коли ж стала дружиною Левка Лук’яненка, природньо, що змінила прізвище. З яким і прожила, як і з тавром.

Continue reading