Хвиля Десни » 21 Квітня, 2021

Daily Archives: 21 Квітня, 2021

Ексклюзивна хвиля

Упосліджений туризм в розвої равликових ферм

Published by:

Обухівщина унікальна в туристичному плані. Тут перетнулися практично всі знакові події в історії України. На цій землі відкрито одну з найдавніших цивілізацій світу ‒ трипільську культуру. Саме звідси простягнулися на сотні кілометрів легендарні Змієві вали. Повз дніпровські кручі дві тисячі років тому пливли лодії Христового апостола Андрія Первозванного, несучи слов’янам нову віру і нове розуміння життя. На берегах Стугни київські князі в лютій січі перепиняли печенігів і половців, а в 13 столітті дали останній перед Києвом бій монголо-татарам.

Continue reading

Політика

Путін відкрив свій страх

Published by:

Під час щорічного послання Федеральним зборам РФ президент Путін тему міжнародних відносин зачепив лише краєчком. Але те, що він сказав, як на мене – неймовірно важливо. Путін незадоволений «практикою організації переворотів та політичних убивств». І назвав жертв «переворотів і політичних убивств» — Януковича, Мадуро та Лукашенко.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Мої карти й території

Published by:

Записували передачу на радіо… Хороша вийшла… Говорили про рід. Про дідів-прадідів… Хоч-не-хоч, а зайде іноді за «ідеологічні моменти»… Є, певне, дещо, про що говорити й не варто… Але, щоб усе всім було зрозуміло, і річ не лише в передачі, а в тому, що робиться мені час від часу — дивно… Ще десь із далекого 1979 року. Коли з «тихого» поліського хутора, якого й на картах області не було, потрапив до міста… У перший «казенний дім», як випадало, коли сусідка «розкладала карти»…

Continue reading

Суспільство

Непоцінована компетентність

Published by:

Колись я близько року мешкала в Іспанії. За той час електрика в нашій квартирі зникала один раз. І то був досить кумедний випадок, бо увечері прийшов сусід по квартирі, відсунув настінний календар і увімкнув рубильник, про який я не знала.

Continue reading