Хвиля Десни » 31 Грудня, 2021

Daily Archives: 31 Грудня, 2021

Культура Політика

Комета, що полює на тупоголових

Published by:

Нарешті і я переглянув фільм «Не дивися вгору». Фільм можна прекрасно застосувати як до України, так і всієї світової реальності. В окремих персонажах упізнаються ледве не всі українські «зелені» політики з їхніми сумними реаліями — корупція, безладдя, байдужість і головне — безмежна тупість.

Continue reading

Культура

Новорічний подарунок самому собі

Published by:

Моя чергова історико-краєзнавча книга про Кобижчу — колись найбільше село в Україні — «шморгалася» у видавничих столах більше чотирьох років… Врешті, мрія здійснилася і написана «біографія» славної Кобижчі на новорічному обніжку двох побачила світ. У дослідженні більше 600 сторінок, які розповідають про непросте життя села від сивої давнини до сьогодення.

Continue reading

Культура

Нова книжка Ярослава Грицака

Published by:

Думаю, ніщо не може зрівнятися із радістю від чудової книжки, книжки, яка упорядковує саме думання і спрямовує його у майбутнє. Нова історія Ярослава Грицака саме така. Я гаряче рекомендую її прочитати. Хоча книжка, як зізнається сам історик, написана передусім для молодих людей, українців, народжених після упадку комунізму, зачатим у комунізмі вона явно не тільки не зашкодить, а й буде корисною.

Continue reading

Політика

50 хвилин Москви і Вашингтога

Published by:

Перші підсумки телефонної розмови між Джо Байденом і Володимиром Путіним. «Джо Байден закликав Росію до деескалації напруженості з Україною. Він чітко дав зрозуміти, що Сполучені Штати та їхні союзники і партнери дадуть рішучу відповідь, якщо Росія наважиться вторгнутись в Україну», – заявила прес-секретар Білого дому Джен Псакі.

Continue reading