Хвиля Десни » 7 Квітня, 2022

Daily Archives: 7 Квітня, 2022

Політика

У Берліні скресає крига

Published by:

Мета Берліна полягає в тому, щоб «Росія не перемогла у цій війні проти України і людства» — заявив Олаф Шольц. Бундестаг ФРН змінює порядок денний, стиль роботи і запроваджує нові правила у своїй роботі. Канцлер Шольц кардинально змінює своє ставлення і підходи щодо Росії і, зокрема, щодо Володимира Путіна та його оточення…

Continue reading

Культура

«Моста нєт, но ти повєрь, что єсть…»

Published by:

МАСНА КРАПКА російської КУЛЬТУРИ. Досі знали про Хатинь, Герніку та Сребреницю – тепер до фатального ряду приєдналася Буча. І стоятиме в ньому першою, ще довго, кривавим нагадуванням про повну звироднілість носіїв «вєлікой культури». Чому вже вкотре треба нагадувати, що етнічної російської культури просто нема? Не існує й не було від самих її золотоординських витоків, не могло з’явитися й пізніше.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Ненависть не змивається

Published by:

Я вже не дивлюсь відео з обгорілими і убитими орками та розфігаченими танками. Так, я все ще віддаю величезну шану відвазі і військовій майстерності людям, котрі це зробили. Але дивитись на таке безглузде місиво хочеться все менше. Воно не мало сенсу і до смерті, то який сенс спостерігати його після. Єдине, що переглядаю — відео з убитими мирними людьми, зроблені після деокупації отих київських містечок зі столичної околиці.

Continue reading

Політика

Меню путіна: після бульби — бограч…

Published by:

Путін шукає нові переговорні майданчики і обирає у посередники прем’єра Угорщини Віктора Орбана. Він хоче провести зустріч у Будапешті між Францією, Німеччиною, Україною та Росією за участі «нейтрального» Орбана. Але не для підписання договору про «мир» і виведення своїх військ з території України, а тільки для «припинення вогню». Тобто, заморозити конфлікт і залишити свою армію там, де вона зараз.

Continue reading