Хвиля Десни » 16 Квітня, 2022

Daily Archives: 16 Квітня, 2022

Політика

«Пастка» для самих себе

Published by:

Кожна думка має право на існування… Але є віковічна мудрість: легко здобути недругів, а друзів знайти тяжко. Я завжди на міжнародних майданчиках вказував на дружбу Меркель з Путіним (у мене є купа фото як Меркель цілується взасос із Путіним, де вони обіймаються, ходять за ручку).

Continue reading

Суспільство

Відкриті очі убієнного

Published by:

Фотографію агентства ZUMA Press із Бучі колумніст «The New York Times» Девід Хьюм Кеннерлі вважає найсильнішою з усього, що він бачив на цю тему. Колумніст написав, що у відкритих очах убитого чоловіка застигла рішучість. Ідеться про те, що ця смерть задля перемоги України і правди про несправедливу війну росіян в Україні.

Continue reading

Культура

Українські храми – українській церкві!

Published by:

Як бути з унікальними Спаським та Троїцьким соборами Чернігова, а головне – їхніми парафіями? Мене запитує про це читач «Сіверщини» Олексій Лукін та й не тільки він, а й сотні інших людей, і не тільки в Чернігові, додаючи, що нещодавно секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако, мовляв, зауважив: ці древні собори не в комунальній власності міста, тож і рішення приймати не місту…

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Час «жування вати»

Published by:

Коли кажуть, що бажано не дратувати європейських політиків та високих бюрократів, а розібратися спершу зі своїми домашніми негараздами, то це лише частка правди, яка б годилася для часу мирного. Однак йде війна, розв’язана путлєрівським рейхом проти України, яка своїм чорним задумом сягає далеко за її межі. Не тільки Європа, але й цілий Світ дедалі гостріше відчуває її смертоносну ходу, долаючи не тільки нібито унормовані принципи безпеки, але й усталені політичні кордони.

Continue reading