Хвиля Десни » 9 Травня, 2022

Daily Archives: 9 Травня, 2022

Політика

Останній парад Путіна

Published by:

Спостережень багато: і щодо виступу, і щодо учасників, і щодо техніки, і щодо облич на трибунах тощо. Але, всі ці різні враження мають який містичний об’єднуючий невблаганний висновок: «Це твій останній парад». Для когось це стало констатацією неспростовного факту, для когось – звершеним сподіванням, для когось — приголомшливим відкриттям.

Continue reading

Суспільство

Неотесане й тупе нацистське стадо

Published by:

… Вони досі живуть у совєцькому союзі. Ми, українці, про це якось не задумувались. Незважаючи на перманентні драматичні випробування, останні тридцять років ми намагалися рухатися вперед; намагалися, попри все, відстоювати свободу особистості і державний демократичний устрій. росія ж залишилась далеко позаду і справді застрягла на роздоріжжі проклятого міжчасся – десь між сталіним, гітлєром, брежнєвим і путіним…

Continue reading

Політика

Про те, що «не на часі»

Published by:

Як добре, що в нас є такі хороші перші леді. От перша леді США Джилл Байден здійснила турне Центральною Європою, де зустрічалася з українськими біженцями. А потім прибула в Україну, де відвідала в Ужгороді школу, в якій розмістили внутрішньо переміщених осіб. А заодно витягнула на світ Божий Лєну Зєлєнску. Бо ми її останній раз побачили на день святого Валентина, та й то були сумніви, чи це цьогорічна зйомка, а потім, як у море (лігурійське?) канула.

Continue reading

Політика Суспільство

Кулемет стріляє сиротами…

Published by:

Чи зауважив хтось, як зникла тема українсько-російських перемовин? І не тільки тема, а і самі перемовини. Вони логічно загальмувались після Бучі та воєнних злочинів російської армії, але трапилось ше дещо. Нещодавно на «Українській правді» опублікували статтю про історію перемовин і, зокрема, про приїзд Бориса Джонсона. Який, як і справді виявилось, приїжджав практично без запрошення і не за півником, а справді застерегти Зеленського від угод з путіним.

Continue reading