Хвиля Десни » 8 Жовтня, 2022

Daily Archives: 8 Жовтня, 2022

Культура

Призабутий смак віскі

Published by:

«Вам, напевно, буде цікаво довідатись про те, що було цього дня п’ять років тому…» — заінтригував Фейсбук, і виклав мені на спогад відгук Василя Чепурного про книжку, яку він якраз читав… До Василя Чепурного зі своїм словом і своїми емоціями приєднались інші…

Continue reading

Культура Суспільство

Що знає про життя холодний вітер?

Published by:

Така сувора пані нинішня осінь. Люблю її, непривітну. Мене добряче ганяють її вітри – забивають подих, але частіше штовхають у спину: не стій! Рухайся! Давай, вперед! І тоді я розвертаюсь до них обличчям, але вони не дають мені сказати те, що я думаю про їхні поради.

Continue reading

Культура

Хуліганська «Третя половина»

Published by:

Чим старший стаю — тим більше хочеться публікувати старі, раніше не публіковані хуліганські вірші, писані і читані тим, кого любив і люблю і кого вже немає на цьому світі. В моїй новій книжці, яка має робочу назву «Третя половина», буде трохи таких. Ну, не пропадати ж добру!

Continue reading

Культура

Незрима печаль, за яку продаси і душу…

Published by:

Ми виходим із тіл, як виходить із року літо, коли ще не дощить, але часу уже катма. Чи піти на той світ, а чи просто ходити світом – все залежить від того, як довго тебе трима ця незрима печаль, за яку продаси і душу. Доїдай свої сни, зачиняється це кафе. Пастир наш підзабив на роботу свою пастушу, і вже агнці його допаслися до автодафе.

Continue reading