Хвиля Десни » 12 Січня, 2023

Daily Archives: 12 Січня, 2023

Політика Суспільство

Церковний дебют Олександра Усика

Published by:

Монолог чемпіона світу з боксу Олександра Усика порвав мене на шматки… Я ніколи не приховував, що є фаном його спортивного таланту і боксерської майстерності. Я дуже хочу, щоб наш Сашко побив «Циганського короля» Тайсона Фьюрі, став абсолютним непереможним чемпіоном світу і пішов на тренерську ниву виховувати нове покоління українських боксерів. Тайсона Фьюрі Олександр Усик однозначно поб’є і відбере у нього останній чемпіонський пояс. А от щодо подальшої тренерської роботи…

Continue reading

Культура

Манівці ночі

Published by:

Безсонна ніч має свої унікальні дарунки. О третій годині з’являється відчуття солодкої безвиході, а по ньому приходить упокорення, коли все зупиняється, поспішати нікуди не потрібно і будь-яке зусилля стає марним. Клопоти минулого дня вже відкладені, а наступний день ще не настав. Сірник востаннє спалахнув, засліпив мене і згас. В кухні стало темно. Натомість я опинився коло ресторану, що знаходився десь біля дороги на Снятин.

Continue reading

Культура

Від чого легка кров та легкість на душі

Published by:

Про їжу. Про те, що в нього завжди було на столі. Навіть тоді, коли не було хліба. Це – зеленина. Називав її «найціннішою їжею не за всі гроші світу». Можна сказати – задурно. Бо росте вона на городах, попідтинню й на пустирях. Віхтики зелені лежали біля ложки щоразу, коли ми сідали до столу. До споживання годилася вся зелень, але Андрій Ворон поділяв її за здоровою поживністю.

Continue reading

Політика Суспільство

Диктаторське рондо

Published by:

Кожен диктатор робить те саме, що робили його попередники: він намагається створити культ свого імені, який би затьмарював сяйво релігії, та створює власний пантеон, на вершину якого власноруч утверджує власну фігуру за головне божество. Це доводить одне — усі диктатори мають недорозвинений мозок, і саме тому вони диктатори, а не навпаки. Люди ж, протягом поколінь виховані засобами правдивих релігій, знають, що будь-яка людина є попіл і прах, включаючи й диктатора.

Continue reading