Хвиля Десни » 23 Жовтня, 2023

Daily Archives: 23 Жовтня, 2023

Культура

Репана попса, ще й у церкві…

Published by:

Усі просунуті користувачі ФБ так і стали на захист Жадана і Соловій, що заспівали попсову пісеньку у церкві Св. Андрія у Львові. Особливо запально захищають двох співаків (Жадан, звичайно, співак відносний, бо безголосий) галичани, адже вони не якісь тобі зацофані греко-католики, а вільні люди. Тому хай цвітуть у кліпі ті одностатеві поцілунки, що так вразили отців церкви!

Continue reading

Суспільство

Ця розхристана осінь…

Published by:

Не запізніться на осінь. Вона дає лише один концерт. Війна конкретно прибрала з нашого життя настрої та фарби. Навіть мимоволі ми все робимо з думками про неї, з переживаннями за наших героїв, з острахом за їхні життя. А усе, що ми маємо, це завдяки їм, українським солдатам. Навіть хвилини осені, у які ми можемо помандрувати. Поки у наших міських парках з перервами на повітряні тривоги листя ще звучить як литаври…

Continue reading

Суспільство

Як пахнуть хлопці з окопів…

Published by:

Хотів написати, що сьогодні увечері нам привезли поранених, і вони розповіли таку історію. Але це неправда. Поранених привозять не тільки увечері. А і вдень, і вранці, і навіть вночі. Незалежно від часу доби. Єдине, що може завадити, це дощ. В дощ дрони не літають, тож стріляють менше. Але про історію. Ось на столі «для важких» лежить хлопець. Сьогодні був його перший бій. Він з кулеметом увірвався в російські окопи і застрелив 3 росіян. І отримав чергу від російського кулеметника. Але він буде жити.

Continue reading