Хвиля Десни » 10 Лютого, 2024

Daily Archives: 10 Лютого, 2024

Суспільство

Перехитрити самих себе

Published by:

Залужний мав би подякувати за те, що його звільнили. Насправді це – послуга. Тепер він назавжди увійде в історію як переможець! І знаючи реальний стан справ у військах після двох виснажливих років війни, ризикну припустити: залізному генералу навряд чи вдалося би повторити подвиг добровольців 2022 року.

Continue reading

Суспільство

Чотири типи офіцерів

Published by:

«Є чотири типи офіцерів. Перший – дурні та ліниві. Вони нікому не нашкодять. Другий – працелюбні та розумні. З них виходять чудові офіцери генштабу, і є гарантія, що вони все зроблять правильно. Третій – працелюбні та дурні. Вони становлять загрозу і їх слід одразу звільнити: через них багато непотрібної роботи всім іншим. Нарешті, є розумні та ліниві. Вони підходять для найвідповідальніших посад» — Еріх фон Манштейн.

Continue reading

Політика

П’ятниця, вечір, паб…

Published by:

Після роботи заїхав у паб при НАТО (NATO HQ STAFF CENTRE). По п’ятницях там завжди до холєри військових офіцерів, чиновників НАТО, журналістів, дипломатів. Хляють пиво, грають в боулінг, жартують, говорять про все на світі. Звісно! Тема звільнення генерала армії України Валерія Залужного була не останньою в тамтешньому товаристві. І не лише у мене виникло питання куди подасться і що в майбутньому робитиме Валерій Залужний?

Continue reading

Суспільство

Провіденціалізм

Published by:

Почитала коменти соціальної мережі – і трохи здивувалась, що серед такого масового емоційного сум’яття ніхто не згадує “знаку” під час інавґурації-2019. Ці літописні “знаки” під час інавґурації в Україні кожного нового президента взагалі мали би вже досі привернути увагу коли не якихось новітніх авгурів, то принаймні людей із розвиненою уявою, тут цілий провіденціалістський теологічний трактат писати впору.

Continue reading