Хвиля Десни » 12 Лютого, 2024

Daily Archives: 12 Лютого, 2024

Суспільство

«Кончений» сюрреалізм

Published by:

Найбільше моє бажання після закінчення війни, поїхати туди, де нема російської мови. Нещодавно, сидячи в кав‘ярні, я просто почала плакати. І коли подруга спитала, чому я плачу, відповіла: «Бо люди поруч говорять російською». Я рідко пишу на такі теми, і у нас в суспільстві їх так боязко підіймати, теми особистих переживань військових, бо ліпше жити в ілюзії картинок і сили цих людей.

Continue reading

Суспільство

Чарівливість психопата

Published by:

У мережі Фейсбук періодично проскакують розпачливі здивування, мовляв, як це можливо, що інтерв’ю з путіним вже набрало сотні мільйонів переглядів? Хто взагалі таке дивиться і нащо?! Але такий контент чомусь завжди цікавий людям. Серіали і документалки про маніяків і серійних убивць завжди мають високі рейтинги на imdb.

Continue reading

Політика

А ми переставляємо стільці…

Published by:

У середині грудня на старті були три надважливі документи: рішення ЄС про наше членство та фінансову допомогу; законопроект у США щодо допомоги Україні і наш законопроект про удосконалення і розширення мобілізації. Особисто я вважав, що ми першими ухвалимо вкрай необхідний документ. Помилився. Європейці всупереч Віктору Орбану ухвалили заплановане.

Continue reading

Політика

Жаху! Більше жаху і безумства!

Published by:

Здається таку технологію Трамп вибрав, як основну, для своєї передвиборної компанії: «Я б заохочував Росію нападати на ті країни НАТО, які не роблять внески в НАТО». У не другів трампістів неординардий риторичний прийом Доні справді викликав жах. І в США, і в Європі. Трампісти натомість в захваті: «Доні – ти кращий…»

Continue reading