Хвиля Десни » 11 Серпня, 2024

Daily Archives: 11 Серпня, 2024

Культура

День німецького гімну

Published by:

Сьогодні у німців свято – в цей день в 1922 році, Фрідрих Еберт, райхспрезидент Веймарської республіки від соціал-демократів, оголосив «Пісню німців» державним гімном Німеччини. «Пісня німців» (Das Lied der Deutschen) була написана в 1848 році професором Августом Генріхом Гофманом фон Фаллерслебеном.

Continue reading

Суспільство

Лариска з планети Студентства

Published by:

Мільйони людей в пошуках одне одного. Та лише одиниці знаходять того, хто тебе і полонить і водночас дасть багатющу свободу для розкриття істинних почуттів. І тут ніц не може бути чиєїсь поради. Ніякої поради! Бо один зуміє привабити довірливим словом, хтось можливо брутальністю, інший милою усмішкою або навіть промовистим мовчанням.

Continue reading

Суспільство

Віддзеркалення Курської битви

Published by:

Подивилася відео, на якому зафіксовано наших славних воїнів ЗСУ — учасників визволення Курщини влітку 2024 року. Щасливі батьки, що виховали таких дітей. Щасливі брати і сестри, дружини і подруги цих безстрашних лицарів. А діти їхні є дітьми осіб легендарних.

Continue reading

Політика

Курськ і жонглювання бананами

Published by:

У цій всій історії з Курськом дивує багато що. Але насампред сміливість команди Байдена-Харіс у підтримці «зухвалих» дій ЗСУ на території ядерної наддержави. Що такого сталося чи має статися? Хто чи що вкололо Байдену, Харіс, Салівану дозу тестостерону? Мені видається цей лікар називається виборами.

Continue reading

Політика

Курська дуга. Від емоцій до холодного аналізу

Published by:

Перші дві доби нашого «вторгнення» на росію жила емоціями двох близьких мені людей, які беруть безпосередню участь у цій операції. Звісно, ніяких деталей у переписці не було, але я вперше відчула надзвичайне піднесення, що наші вперше за багато місяців наступають – наступають швидко, успішно, знищуючи на своєму шляху все, що несло смерть в Україну.

Continue reading