Хвиля Десни » 8 Вересня, 2024

Daily Archives: 8 Вересня, 2024

Культура

“Відлітають майстри”…

Published by:

Його щиро шанував Олесь Гончар. Його нарисами про Степана Олійника, Дмитра Луценка, Анатолія Солов’яненка, Миколу Сингаївського, Сергія Козака, Петра Білинника, Платона Воронька та багатьох інших уславлених діячів красного письменства, науки, культури зачитувалися сотні тисяч шанувальників газет “Демократична Україна” і “Сільські вісті”.

Continue reading

Політика

На форумі «Амброзетті»

Published by:

Ну, нарешті дочекався! Вчора Володимир Зеленський майже слово в слово цитував мої звинувачення на адресу Петра Порошенка і критику “Мінських доповленостей” та “Мінських протоколів”. Кілька разів похвилинно розписував про те, як Петра Порошенка колишня канцлер Німеччини Ангела Меркель, екс президент Франції Франсуа Олланд та Володимир Путін заманили у цю пастку під назвою “Мінські домовленості”.

Continue reading

Суспільство

Живо-Живо (недільна історія)

Published by:

Працював у колгоспі легендарний шофер, на прізвисько «Живо-Живо». Їздив він на грузовій машині, недбало склавши руки на руль по самі лікті. Розслаблено. Як гонщик «Формула-1» у відпустці. Єдина проблема полягала в тому, що машина його не слухалась і всякий раз карала за легковажність.

Continue reading

Спорт

«Натовчені» албанцями

Published by:

Не на місці душа була перед грою футбольних збірних Україна – Албанія. Неприємне передчуття. На жаль, чуйка не підвела. Албанці грають краще. Набагато. Головне – вони знають, що роблять. Мають план на гру і чітко його дотримуються. А наші…

Continue reading