Хвиля Десни » 27 Вересня, 2024

Daily Archives: 27 Вересня, 2024

Культура Суспільство

Спочивай, Савелію. Тебе забути неможливо!

Published by:

Далекі дев’яності… Хрещатик, 26. Прохідна телебачення. Йду на роботу, бачу нашого спортивного коментатора Сергія Савелія. Він чекає на когось з гостей, з ким не встиг вчора записати інтерв’ю після матчу, який він коментував. Я потрапляю в його поле зору і Сергій набираючи повітря в груди, починає співати…

Continue reading

Політика

Два пункти Байдена до «Плану перемоги»

Published by:

Ну, що? Зустрілись! Володимир Зеленський нарешти виклав Джо Байдену свій, так званий, “План перемоги”. Якою є оцінка цього плану президентом США наразі невідомо. Тут доведеться трохи зачекати доки Джо Байдену не позаливає у вуха “правильні” слова і реакцію радник Байдена з питань безпеки Джейк Салліван. Питання такого розряду – це суто його парафія.

Continue reading

Політика

То хоче, то не хоче

Published by:

Оце поворот! Трамп то не хоче зустрічатися із Зеленським, а тепер вже хоче. Нічого дивного. Він же бізнесмен. Він позаздрив Зеленському, бо той найкращий у світі торговець (може, барига?) Після кожного візиту до США вивозить 60 мільярдів доларів. Так сам Трамп оцінив. Мабуть, вирішив досвід перейняти, бо в нього куди не плюнь – суцільні борги.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Поезія голосу Бога (непоцінований Мойсей Фішбейн)

Published by:

Ану, поговорімо про поезію. Вона має багато ріжновидів, підходів, стилів. Є вірші веселі, задерикуваті, хвацькі, є колючі й епатажні, є обурливі, які шокують цинічною правдою, є еротична поезія, прямолінійна, спрямована винятково на тілесні емоції, а є й вишукана, яка оспівує жінку й чоловіка, стираючи ґрань між тілом і душею, є філіґранно відточені рядки, максимально сто́тні слова й фрази, а є кострубаті, необроблені, які подекуди викликають відторгнення.

Continue reading

Політика

Нове соло на піаніно

Published by:

Hавздогін позавчорашньому бенефісові О.Маркарової, вісті з полів респів. Трамп, як відомо, чоловік злопам’ятний. Після всього, що наговорив на його адресу цього тижня Зеленський, про президента України не хоче чути. Про Україну теж. Прощавай, двопартійна підтримко Києву до 5.11.2024, день виборів у США. Далі, принаймні на півроку, теж «прощавай», незалежно від того, хто переможець. Бо новий президент, заступаючи на посаду, має купу домашніх справ, не чужих.

Continue reading

Політика

Про ціну дипломатичної помилки

Published by:

Фраза Трампа, яку він промовив під час зустрічі з виборцями: «Будь-яка угода, навіть погана, була б кращою, ніж те, що є» — це ніщо інше, як ділова пропозиція в кремль… Зрозуміло чому? Добре, зайдемо з іншого боку: в кремлі цю фразу Трампа прочитають саме як ділову пропозицію: «включайтесь і працюйте на мою перемогу на виборах і я дам вам ту угоду по Україні, яку ви хочете!».

Continue reading