Хвиля Десни » 14 Жовтня, 2019

Daily Archives: 14 Жовтня, 2019

Культура

Не стало Володимира Панченка

Published by:

Ще три дні тому ми говорили з ним по телефону, і він казав слова прощання. Те ж саме прозвучало і в його позавчорашній розмові з В’ячеславом Брюховецьким, якому належить особлива роль у житті й педагогічній кар’єрі Володимира Панченка.

Continue reading

Політика

На тлі турецько-сирійського конфлікту

Published by:

Сьогодні у Люксембурзі проходить зустріч міністрів закордонних справ країн членів ЄС… Головна тема зустрічі: обговорення турецько-сирійського конфлікту, який все більше набирає обертів і резонансу у світі.

Continue reading

Політика

Хто поставить на КВН у протистоянні з КДБ?

Published by:

Розведення сил у Золотому-4 знову зірвалося. Терористи Луганди обстріляли позиції ЗСУ з гранатометів. Напередодні російські посіпаки сигналили про те, що готові до розведення. Нескладно уявити що сталося б, якби ЗСУ справді «відвелися».

Continue reading

Культура

Хлібне рабство

Published by:

Від хліба мене відучив Андрій Ворон. Доти я виростав в умовах, де «хліб усьому голова». Школярем щоденно вистоював кількагодинні черги під булочною, щоб за рубель купити шість хлібин – для сім’ї і для свиней.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Галина Довбецька: співачка, яка надихає жити

Published by:

Це не той Полудень, коли день до вечора, а той, коли на вершині світання. Коли не дбають про вечерю, а сідають файно обідати. Це червень, коли і красен-цвіт і перший плід. Коли росяна купіль бадьорить і зцілює, а буйні трави ніжать шовком і ще не скоро замлоять отавами.

Continue reading