Хвиля Десни » 8 Березня, 2020

Daily Archives: 8 Березня, 2020

Культура

Жінки, котрі поетам сорочки перуть

Published by:

Один штрих до історії рідного народу і своєї власної у світлі святкування 8-го березня в радянські часи. Пригадую переддень 8 березня 1986 року. Веселе імпровізоване коротке застілля в редакції газети, подяки ударникам жур. праці і просто зі свята – у довгу передсвяткову чергу в гастрономі: треба ж і сім’ї «восьме березня зробити».

Continue reading

Культура

Весна починається з гарних книжок!

Published by:

Відколи повіяло весною — мені захотілося гарного жіночого роману. В око впала книжка з виразною обкладинкою та лаконічною назвою — «Ґудзик». Цю книжку сучасної української письменниці Ірен Роздобудько видало видавництво «Нора Друк» ще 2015 року.

Continue reading

Відео Новини

Кузьма, переспіваний Альфонсо Олівером

Published by:

Пісня якраз до цього дня… Уявляю, як радів би Кузьма, такій інтерпритації… І, звісно ж, чудове, проникливе виконання італійського співака Альфонсо Олівера. Світ ще почує і дивуватьиметься і нашій українській Пісні, і нашому художньому Слову!!!

Continue reading

Політика

Пріоритети «найвеличнішого лідера»

Published by:

Президент, якого не обурили гвалтівники, хабарники і брехуни у власній фракції, якого не зачіпають втрати наших солдатів після його, так званого, «розведення», який лишається емоційно байдужим до мови і історії України…

Continue reading