Хвиля Десни » 14 Квітня, 2020

Daily Archives: 14 Квітня, 2020

Суспільство

Метафоричність пандемії

Published by:

Я не гратимусь у футурологію, бо з коронавірусом не знаємо, що далі буде. Швидше за все людство переборе і цю заразу, бо людина — дуже витривала істота. Однак вже тепер мені здається, що нинішня пандемія — це метафора того, як усе в житті можна повернути з ніг на голову…

Continue reading

Культура

Рука, простягнута із «Мерседеса», просить милостиню

Published by:

Передпасхальна новина облетла православний інтернет — Києво-Печерська Лавра просить фінансової допомоги! «Намісник і братія Лаври звертаються за допомогою» — вісить прохання-мольба на лаврському сайті. Я аж просльозився. Не від жалості, а від офигенія!!! Я думав, що цинізм має межу, — виявляється, у московських попів її нема!

Continue reading

Культура

Занапастили Лавру

Published by:

Московська церква стала найбільшим розсадником коронавірусу в Україні. Лише в Києво-Печерській Лаврі вже понад 90 хворих, за добу це число виросло втричі. Двоє монахів – 73 і 47 років — померли. Відомо про смерть від коронавірусу 40-річного монаха з Почаївської Лаври.

Continue reading

Суспільство

Закріпачене місто

Published by:

Наступні слова вуйка приголомшили мене:
— Ти пам’ятаєш, як в Америці підірвали хмарочоси? Не почути про це тоді було неможливо: новину передавали скрізь, про неї говорили всі туристи, які приходили на Перевал. Так от, я зараз не пригадаю, як то було, скільки людей загинуло, Царство їм небесне, але що мене вразило, то це повідомлення про те, як наступні кілька днів поводили себе мешканці Нью-Йорка.

Continue reading