Хвиля Десни » 30 Листопада, 2020

Daily Archives: 30 Листопада, 2020

Суспільство

Чи шкода мені пенсіонерів?

Published by:

У соціальній мережі і на вулиці часто чую: «фсьоплохо». Я іноді не стримуюсь і відповідаю щось на кшталт: «людина сама коваль свого щастя. Мало платять? Змініть роботу! Задовбали політики і чвари? Почніть цікавитися мистецтвом і читати книжки. Погано зі здоров’ям? Припиніть жерти гівно і почніть робити зарядку!»

Continue reading

Суспільство

Бабушки «розхитують» тролейбус №7

Published by:

Одеса. Тролейбус №7. Дві жінки, яким на вигляд близько 70, розмірковують про гуманітарну та економічну політику держави:
— Задолбалі со своім голодом. Єлі конци с концамі сводім, а еті скоти Совєтскій Союз хают. Да как можно вообщє? Там всьо било в порядкє, а тут ніщєта.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Переберія Ольги КОБИЛЯНСЬКОЇ

Published by:

21 березня 1942 року, похмурої холодної днини несподівано покинула кохані, окуповані фашистськими зайдами Чернівці Та, яка майже ніколи надовго їх не покидала — видатна українська письменниця Ольга Юліанівна Кобилянська.

Continue reading

Культура

Пошанівок Володимиру Мурському

Published by:

Ну, це ж реально молодець: Шмигаль двічі був на заходах по Голодомору в Києві, а вже наступного дня відвідав католицький цвинтар у Стамбулі та вшанував память українського журналіста , який у розпал геноциду 1933 року видав турецькою мовою публіцистичний бестселер – «Справжнє обличчя Росії».

Continue reading