Хвиля Десни » 5 Січня, 2021

Daily Archives: 5 Січня, 2021

Політика

Лист «запорожців» «зеленому султану»

Published by:

Судді Конституційного суду порадили президенту почитати Конституцію. На свому засіданні судді КСУ ухвалили заяву, суть якої така — президент не має права знімати з посади суддю КСУ. Голову КСУ Тупицького — й поготів. А якщо президент знімає — це неправомірне втручання в роботу судової влади.

Continue reading

Політика

Кощієва голка для ворогів

Published by:

Чула, що юдейський посол у контексті нашої знаменитої ходи на честь Героя України Степана Бандери заявив, що «рішуче засуджує будь-яке прославлення колаборантів нацистського режиму. Україні час примиритися зі своїм минулим».

Continue reading

Політика

Цікавий «заміс» довкола справи Шеремета

Published by:

Коли підірвали Шеремета, я ані на хвильку не сумнівався, що за цим не наші стоять. Бо він тут жодної погоди не зробив. Я не можу згадати жодної його резонансної статті. Що писав Ґонґадзе – пам’ятаю. А тут – нічого. Убити, щоб «дестабілізувати ситуацію»? Ну, це ж репертуар Бацьки. Саме так пояснювали вибух у метро. Підозрюю, що готується ще один. А чи дестабілізувало це ситуацію в Білорусі? Ні. Чи дестабілізувало вбивство Шеремета, Бузини ситуацію в нас? Ні.

Continue reading

Суспільство

Пошанівок шовіністу

Published by:

В Києві є меморіальна дошка Сергія Вітте, який керував Південно-Західною залізницею. Дошка ця — на будівлі нинішнього Управління Південно-Західної залізниці, там є і музей з історією залізниці. Згодом Вітте був і міністром сполучення, і міністром фінансів Російської імперії.

Continue reading

Політика

Ярлики зарозумілого посла

Published by:

Посол Ізраїлю в Україні Джоел Ліон назвав лідера і ідеолога Організації українських націоналістів Степана Бандеру «пособником нацистського режиму». «Ми рішуче засуджуємо будь-яке прославляння пособників нацистського режиму. Час Україні змиритися зі своїм минулим», — пише посол на Twitter, коментуючи смолоскипну ходу до дня народження Бандери.

Continue reading