Політика

Лист «запорожців» «зеленому султану»

Судді Конституційного суду порадили президенту почитати Конституцію. На свому засіданні судді КСУ ухвалили заяву, суть якої така — президент не має права знімати з посади суддю КСУ. Голову КСУ Тупицького — й поготів. А якщо президент знімає — це неправомірне втручання в роботу судової влади.

До того, на сайті КСУ вивісили науковий висновок Науково-консультативної ради КСУ на 15 аркушів. Суть висновку та сама: «ПреЗЕдент, читай конституцію! Це корисно».

Спробуймо усвідомити глибину глибин. Всі ці дні Тупицького «пресували», аби він сам подав у відставку за гору медяників і повну та цілковиту амністію. Суддів КС шантажували минулими гріхами і облещували майбутніми посадами для них і дітей їхніх…

Вчора представник ВР (читайте — служок) в КСУ Ольга Совгіря заявила що КСУ не має повноважень розглядати конституційність будь-яких актів з власної ініціативи — натяк був більш, ніж промовивстий.

Але судді КСУ зібралися і «листа запорожців заленому султану» — написали. Причому у настільки юридично вивірених формулюваннях, що не доскіпаєшся! А ще у КСУ в активі є Європейський суд з прав людини, позов до якого ризикує си-и-и-ильно зіпсувати ЗЕкоманді стосунки з Заходом і особливо з МВФ.

Шкода — нема в ОПУ людей обізнаних на історії. А то мали б пояснити ЗЕкоманді. Аби ставати узурпатором, треба бути або Бонапартом, або Салазаром. А коли в узурпатори лізе комік — виходить лише сміх. Крізь сльози.

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *