Хвиля Десни » 19 Квітня, 2021

Daily Archives: 19 Квітня, 2021

Суспільство

Тест від дідька

Published by:

Кремлівські старці знову заполонили собою весь медійний простір, ганяючи, мов на цирковій арені, своїми зеленими чоловічками. Світ завмер в очікуванні ядерного попелу на свою бідну голову, що цілком природно. Але оскільки у Всесвіті нічого не трапляється без причини, то варто цю ситуацію копнути глибше. Тобто розібрати її з езотеричної точки зору.

Continue reading

Культура

Вибачати тих, хто лиш собі уміє вибачати

Published by:

«Чи не зауважував ти, що тих, хто по-рабськи слугує своїм забаганкам, чужі пороки дратують так, мовби вони їм заздрили, і найсуворіше карають тих, кого вони найбільше наслідують? Хоч навіть тим, хто не потребує нічиєї поблажливості, ніщо інше так не личило б, як милосердя.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

«Голос країни». А чому не палець, ніс чи пеніс?

Published by:

Я критично настроєний до такого явища, як популярний у всьому світі проект – «Голос країни»? Вже в самій назві цього проекту глобалістів закладено страшне нівелювання сутності людського таланту. Що є голос за своєю суттю? Одна з фізичних властивостей людського організму, яка абсолютно нічого особливого в собі не містить, окрім певних фізичних характеристик — частоти звучання, тембру, кількості обертонів, тощо.

Continue reading

Культура

Цідячи слова…

Published by:

«Не шкода тобі тратити сили і час на дописи у Фейсбуку? – питає мене один дуже поважний чоловік. – Навіщо сипати бісер казна перед ким?». «Тому, що це – бісер українського слова», – відповідаю я.

Continue reading

Суспільство

Козацька Донеччина

Published by:

У селі Рубці, що на Донеччині познайомився з цікавою людиною — Віктором Пантелійовичем Коноплею. Він перший в області й один з перших в Україні встановив у своєму селі пам’ятник Голодомору у вигляді розп’яття. Вирізьбив його з дуба ще в 1992 році. Віктор Конопля не скульптор, а колишній тракторист, який пропрацював у місцевому колгоспі майже півстоліття.

Continue reading

Економіка

У чиїх кишенях колотяться наші «золоті яйця»?

Published by:

Сьогодні Україна імпортує з Ефіопії зелень: кріп, петрушку, селеру, навіть редис, а це традиційні українські городні культури. Це при тому, що українські фермери все активніше вирощують руколу, спаржу, понад 6 видів салатів та інші, ще донедавна незвичні для нашого столу культури. Ми вирощуємо тисячі тон тепличних грибів, і це не тільки печериці, а й зовсім екзотичні китайські гриби.

Continue reading

Культура

Райський гай для Анатолія Гая

Published by:

Лише щойно від Михайла Скорика довідався, що не стало Анатолія Гая, який помер від короно вірусу… А 30 березня та страшна недуга забрала і його дружину, поетесу Галину Гай… Толік Гай був знаковою постаттю 5 курсу Київського журфаку, коли ми в 1973-му стали першокурсниками…

Continue reading