Хвиля Десни » 4 Червня, 2022

Daily Archives: 4 Червня, 2022

Суспільство

Новi граблі? Тепер – Сєвєродонецькі?

Published by:

Невже доля Маріуполя та захисників «Азовсталі» нічому не навчили? Російські окупанти перетворюють Сєвєродонецьк на суцільні руїни. Наші бійці запекло б’ються за кожну вулицю, кожен будинок, кожен клаптик землі… Ворог масовано б’є по житлових кварталах, перетворюючи їх у гори обгорілого каміння, б’ють по промзоні і, зокрема, по виробничих корпусах заводу «Азот»…

Continue reading

Культура

Письменницькі гризоти і думки…

Published by:

Не думала, що буду далі писати щоденник. Ніби ж уже побіля мого дому тихо. Але 20% України у вогні. І у вогні моя свідомість, мій мозок і серце. Я часто з ненавистю згадую фрау Меркель, її «Мілий Вова, – і додаю, – із Тамбова».

Continue reading

Політика

Прецедент Невзорова

Published by:

Російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров та його дружина Лідія отримали громадянство України. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Водночас наведено посилання на один з телеграм-каналів, де опубліковано документ МЗС України із запитом на перевірку Невзорова та його дружини, в тому числі через Інтерпол.

Continue reading

Політика

Брехня про підготовку до війни

Published by:

Я вже втомився обурюватися подібними заявами Зеленського, Данілова, Арестовича та подібних. Просто напишу те, що думаю. По-перше, коли «зелені» говорять, що вони нібито готувалися до війни — вони брешуть. Я все ж таки публічна особа і до 24 лютого регулярно відвідував телеефіри, де ПОСТІЙНО спілкувався в т.ч. з депутатами «Слуг народу». Так от, несли вони всі тоді одне й те саме: «Війни не буде, а всі попередження НАТО — то намагання зламати нашу економіку, що бурхливо розвивається, і примусити нас до Мінських угод».

Continue reading