Хвиля Десни » 27 Червня, 2022

Daily Archives: 27 Червня, 2022

Політика

Трюдо потролив Джонсона

Published by:

Під час саміту G7 у баварському замку Ельмау пем’єр Канади Джастін Трюдо потролив Боріса Джонсона і, заодно, Путіна… Мабуть не всі знають, що у державних установах Європи починають відмовлятися від кондиціонерів через їх згубний вплив на екологію. А у старовинних замках тим паче, аби не руйнувати старовинні стіни будівель.

Continue reading

Політика

Один фюрер бомбив Лондон, інший бомбить Київ

Published by:

Учорашня масована ракетна атака виглядає, як зміна тактики, але нічого не вирішує у воєнному плані для орків. Чого ж вони намагаються досягнути? Ці десятки ракет — психологічна атака з метою змусити українців змінити настрої. Не секрет, що більшість громадян вважатимуть перемогою навіть не вихід наших військ на кордони 24 лютого, а повернення всіх, визнаних світом, українських територій.

Continue reading

Політика

Капкан для Лукашенка

Published by:

Маємо чергове загострення — Сувальський перешийок і нові загрози Європейському континенту з боку Росії і Білорусі… Про цей 100 кілометровий відтинок кордону між Польщею і Литвою нині говорять військові, політики, журналісти у Вашингтоні, Отаві, Брюсселі, Варшаві, Вільнюсі та інших столицях країн НАТО. Про Сувальський коридор йтиметься під час саміту G7 у баварському замку Ельмау, що триватиме три дні.

Continue reading

Культура

Писана торба з Чайковським

Published by:

Є багато українців, що заробляють гроші українською, але загалом про Україну і її культуру мають примарне уявлення. Тільки ті, хто мають про українську культуру примарне уявлення, можуть домагатися залишити Чайковського у назві консерваторії в Києві, бо, бачите, Лисенко не такий, як Чайковський… Лисенко, до речі, був справжнім аристократом із народження, абсолютно далеким від селян (селяни наших «культурників» просто бісять, інша справа — прекрасний і поетичний пролетаріат!).

Continue reading

Політика

Потвори новітнього часу

Published by:

Цікаво, чи доводилося бодай колись чути нинішньому диктатору лукашенку слова великого білоруса Янки Купали (Івана Луцевича) з поеми «Бондарівна» («Бандароўна»), написаної майже 110 років тому за сюжетом української пісні. Вона тоді була присвячена українцям, про яких Поет ніби пророче сказав таке:

Continue reading