Хвиля Десни » 5 Квітня, 2024

Daily Archives: 5 Квітня, 2024

Ексклюзивна хвиля

Зустріч

Published by:

Йшов сьогодні повз ринок «Урожай» до майстерні заправити картридж. Чую: хтось гукнув мене. Дивлюся: Тарас Борисюк!.. У військовому строї і авто його таке ж. Накульгуючи, спираючись на палицю, підійшов Тарас до мене. Привітались. Давно про нього нічого не чув, давно не бачив. Вряди-годи «чулися» у фейсбуці, але без деталей. Поважаю Тараса давно, як пристойного, чесного журналіста.

Continue reading

Культура

Сьомий квітень без Станіслава Вишенського

Published by:

«… час збирати каміння збігся з часом розкидати. Це тим трагічніше, що ти нічого не збирав, ти не руйнував гнізда перстенів. Хіба що стежив за вогником під блідістю. Стежив за істиною, а вона полягає в тому, що рукописи не горять, хоча вогню в природі скільки завгодно. Як і збігів — донесхочу.

Continue reading

Політика

Визріває нова війна

Published by:

Те, про що зараз говорять очільники дипломатії й військових відомств провідних країн, точно не збігається з тим, що йде у публічний простір. Темою №1 наразі є очікування великої війни між Іраном та Ізраїлем. Після нанесення високоточного удару ізраїльськими ВПС по консульству Ірана в Дамаську зіткнення стало практично невідворотнім.

Continue reading

Політика

Браво, Курт!

Published by:

Держсекретар США Ентоні Блінкен дістав чергового щигля по носі… Позавчора він  розпинався в Брюсселі у штаб-квартирі НАТО, буцім Вашингтон проти відправки закордонних військ в Україну, а також США виступають проти ударів України по інфраструктурі РФ.

Continue reading