Культура

Чернігівська «Різдвяна ніч» у Львові

Приємно починати новий рік з аншлагів у театральних залах! Так було у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С.Крушельницької, де гоголівську «Ніч перед Різдвом» показували актори Чернігівського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Т.Г.Шевченка.

Як написав один із львівських журналістів: «Балуваних львівських шанувальників Мельпомени тяжко чимсь здивувати, проте, гостям з Чернігова це вдалося: обидві їхні вистави завершувалися тривалими аплодисментами… Два аншлаги в один вечір: на сцені львівської Опери…»

Про те саме із захопленням написала і столична газета «День» за 4 січня.

Стаття називається – «Новий рік у Львівській опері розпочався гастролями гостей з Чернігова».

«Публіка віддячила акторам із Чернігова за неймовірні позитивні емоції бурхливими і тривалими оплесками. А колеги з Львівського оперного театру бажають чернігівцям вдалих вистав та гастролей у 2018-му. І, звісно ж, з нетерпінням знову чекають у гості» — йдеться в статті.

Недарма ця фантастично красива комедійна казка для дорослих вже третій рік поспіль завойовує симпатії дедалі ширшої глядацької аудиторії в Україні та за її межами.

Актори чернігівського театру бажають піднесеного святкового настрою усім шанувальникам театрального мистецтва, і не шанувальникам – також.
З Новим театральним роком!

Раїса Міненко,
керівник літературно-драматургічної
частини театру
Фото Євгенія КРАВСА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *