Культура

Знову пєснопєніє «дубінушкі»

Постійний автор «Української правди», однозначний подонок Михаил Дубинянский вкотре маніпулює. За його версією (текст почитайте самі на УП) до 24.02.2022 р. в Україні було два порядки денних. Один — за національну державу. Другий — за права людини. Таким чином, мовляв, національна ідентичність НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ дотримання прав людини. А якщо навпаки, то дотримання прав людини несумісне з ідентичністю людини.

Отакий блуд.
Я навіть знаю групу людей (таких, на жаль, багато), чиї права порушує національна держава. Це російські радянські пушкіністи. Фанати Кіркорова, Баскова, Толстоєвського, ображені на заборону російського контенту (хоча реально, на жаль, доступ є до всього).

Словом, якщо проросійськи налаштовані — це люди, то таки так, їхні права жити у федеральному окрузі Росії під назвою Україна порушуються запекло. Хоча ні, поки не так запекло. Нєвзоров же громадянство скоро матиме…

Власне, хто такий Олександр Нєвзоров?
Аналог білогвардійця, білоемігранта. Носія питомо російських, читай – націоналістичних, імперських цінностей та поглядів, який не згоден із режимом робітників та селян. Хоч де осідали білоемігранти, вони створювали круг себе анклав із собі подібних, співали про русское полє й поручика Голіцина, товкли воду в ступі «велікой» русской культури.

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *