Політика

Славетний польський гонор…

Я знала, що поляки таки покажуть свій «прекрасний» характер — славетний польський гонор, що дорівнює безмежній тупості. Невже хтось думав, що Хмельницький отак просто взяв і пішов на угоду з російським царем? Ясно, що поляки усупереч паням Наталі Яковенко і Наталі Старченко таки залили сала за шкуру українцям у Першій Речі Посполитій. Поляки заливали сала за шкуру українцям і в Австро-Угорщині, а вже в Другій Речі Посполитій само собою.

Польща не зацікавлена ані в остаточній перемозі України у війні, ані посиленню України у Європі. Саме полякам вигідна ситуація, коли ні туди, ні сюди. Гріють руки на нашій біді.

Наші біженці погано вчили історію України. Або вже їхати до Німеччини, або вертатися в Україну. Польща — не та країна, в якій українцям буде добре — це і віслюку ясно. А тепер дякуйте полякам, яких ми, українці, ціною десятків тисяч смертей своїх батьків, чоловіків, синів, а також цивільних і дітей закрили від Росії.

Я підтримую ембарго на польську продукцію. «Право і справедливість» — нікчеми і стерв’ятники. Ото в спілку до мадярів і білорусів. Неадеквати повні. Не вірю і ніколи не вірила у велич Польщі.

Просто гидко читати усі ці нинішні новини. І нічого після виборів не зміниться. Вибори — це димова завіса польського національного егоїзму і роздутої пихи. Показують усьому світові причини Волинської різанини.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *