Хвиля Десни » 19 Листопада, 2018

Daily Archives: 19 Листопада, 2018

Ексклюзивна хвиля

Василь Нечепа, а з ним ще троє ВАСИЛІВ…

Published by:

Народний артист України Василь Нечепа нащадок козацького роду, який однаково добре вміє підкорювати світові сцени і шкільні аудиторії, вирощує страусів та більше за все на світі любить своїх онуків і рідну землю.

Continue reading

Культура

Дух Америки

Published by:

Перший книжковий тур Сполученими Штатами завершено. Я знову побродив Манґетеном, зайшов у ті місця, де не встиг побувати раніше, зокрема на місце вбивства Ленона і на Бруклінський міст. Побродив даунтауном. Зайшов на меморіал 11 вересня.

Continue reading

Суспільство

Сон вдома

Published by:

Сон вдома.
Його не порівняти ні з чим. Ти засинаєш під знайомою ковдрою торкаючись ногами рідних ніг, і ті тисячі миль доріг, які намотав, потроху розмотуються неначе якийсь казковий клубок.

Continue reading

Суспільство

Приземлені мрії з однієї сільської вулиці

Published by:

Напередодні Дня працівників сільського господарства — оскільки важкі часи, і більшість політиків голосять про зубожіння селян — вирішив пройтися моєю сільською вулицею, на якій мешкаю до холодів, перш, ніж вертаю на «зимівлю» до міста.

Continue reading

Культура

Карл і Мазепа у Голінці…

Published by:

310 років тому, якраз під вечір, 17 листопада 1708 року до Голінки завітав гетьман Іван Мазепа і король Карл ХІІ. У супроводі всього генералітету, послів від Англії й Словаччини, з усім непереможним військом Шведської Імперії. Це були найвельможніші гості за всю історію села Голінки на Чернігівщині.

Continue reading