Хвиля Десни » 29 Липня, 2019

Daily Archives: 29 Липня, 2019

Суспільство

Арівідерчі, Пулья…

Published by:

Південь Італії. Іонічне море. Липень.
На пляжі ще не дуже людно, це в серпні буде справжній бум, коли Італія піде у відпустку. А поки море — для малечі і старих (пенсіонери тут активні, постійно в русі, вони всюди; не на городах, як у нас).

Continue reading

Культура

Шукшин, Ляшко і незакінчений рукопис…

Published by:

Радикальна партія Олега Ляшка до парламенту не потрапила, але він не сумує, бо пам’ятає… Василя Шукшина, і цитує цього росіянина на своїй сторінці у Фейсбук: «Бідним бути не соромно, соромно бути дешевим»…

Continue reading

Суспільство

Трускавецькі фейки

Published by:

Державу та війну підмінили новим сезоном «Сватів» та розвагами… Неймовірні речі відбуваються в Україні. Чомусь більшість вже не згадує про війну, про національне державотворення, про агресора і про національні символи.

Continue reading

Культура

Ярмаркування з «Одвічним Духом»

Published by:

Дуже добре мені ярмаркувалося. Бо маю один секрет, що ним поділюся. По-перше, це треба робити на своїй батьківщині, як ось я в містечку Короп. По-друге, треба продавати щось, власною працею зроблене. А по-третє, і це дуже важливо, мати з собою чималу пляшку, а ліпше — цілу сулію домашнього вина, щоб частувати ним старих і нових друзів.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Скелети з «Великого Льоху» (в пошуках праху Богдана Хмельницького)

Published by:

За багатолітній стаж активного споживача медійної інформації привчив себе ощадно тратити емоції та дивини, але ця новина таки зачепила за живе і сокровенне. Посеред тихого розімлілого літа раптом громом з ясного неба – «ой гук, мати, гук!»: «В Суботові знайшли могилу Богдана Хмельницького!»

Continue reading