Хвиля Десни » 7 Грудня, 2019

Daily Archives: 7 Грудня, 2019

Культура

Імперська мотузка для акваріумних рибок

Published by:

Історія з продажем одним з українських видавництв прав на їхні книжки в Росію викликала бурю емоцій. Не те, щоб у суспільстві, але в певній його частині, так. Яка читає художні книжки і знає українську абетку, а часто ще й вважається творчою і може в’язати слова в складнопідрядні речення.

Continue reading

Політика

Чесніші од херувимів

Published by:

Тим, хто й досі вірить, що наші «західняки» і «східняки» — наче з різних світів. Послухайте Кравчука і Філарета. Оба перші олімпійські стАрці — з класичної президії пріснопам’ятного Совєта Старєйшін.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Mein erstes Jahr in Deutschland або Чому я тисну на педалі, їдучи згори вниз

Published by:

Якраз рік, відколи я живу в Німеччині. І я вирішила написати про певні зміни, які зі мною трапились, про певні особливості, які я тут побачила. Я знаю, багатьом в Україні це буде цікаво.

Continue reading

Політика

Між рядків уціненого Ложкіна

Published by:

Під час мого стажування у Верховній Раді України, Борис Ложкін видав книгу «Четверта Республіка. Чому Європі потрібна Україна, а Україні – Європа». На той час книга коштувала 400 грн. Не так давно натрапив на оголошення про продаж книги за 40 грн.

Continue reading

Культура

День хустки

Published by:

Боже милий, як я глибоко пишаюсь, що є частинкою своєї нації і є приналежним до усього того багатства і колориту, який попри усі історичні жахіття зберігається в серці Українця.

Continue reading