Хвиля Десни » 28 Березня, 2020

Daily Archives: 28 Березня, 2020

Культура

Українська культура в ролі «Муму»

Published by:

Був у мене під час навчання на Історичному факультеті ОНУ ім. І. Мечникова однокурсник, який наче папуга повторював: «Сначала нужно создать максімально сільную економіку, а потом уже браться за культуру…».

Continue reading

Суспільство

Депутат-блогер або Бумеранг фатальної дев’ятки

Published by:

Хедлайнером гастрольного туру коронавірусу в Україні став, без сумніву, народний депутат Сергій Шахов. Він першим із VIP-персон не побоявся зізнатися про глобальну хворобу, першим із-поміж впливових потрапив на лікарняне ліжко і ось вже два тижні поспіль веде репортажі просто з інфекційного боксу.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Віталій Святовець, який ніколи нікому не заздрив

Published by:

Кажуть, що людина живе доти, поки про неї пам’ятають. Торік з’явилася книга «На таких тримається світ», яка присвячена науковцю, літературознавцю, письменникові, доценту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Віталію Федоровичу Святовцю.

Continue reading

Суспільство

А мені заробітчан не жаль

Published by:

«В Україну ідіть, діти, в нашу Україну» (Тарас Шевченко). Мені їх не шкода. Мені шкода Україну. Ту Україну, яку вони зрадили, попершись на заробітки (особливо в Московію — при цьому, галичани та волиняки там попреду сіверян чи полтавців!), тікаючи від призову в армію.

Continue reading

Політика

Армагедон на польському кордоні

Published by:

Десятки тисяч громадян України скупчилися ось вже яку добу на польсько-українському кордоні. На ногах день і ніч, у вітер і холод. Стоятьу тисняві. Черга рухається дуже повільно. Багато хворих. П’ють парацетамол (у кого він є).

Continue reading