Хвиля Десни » 2 Червня, 2022

Daily Archives: 2 Червня, 2022

Культура

Чернігівський демарш щодо Гомеля

Published by:

Чернігів припинив партнерські стосунки з Гомелем. Не може бути побратимом білоруське місто, яке стало однією з баз для агресії проти України, з території якої рашисти запускали по Чернігову десятки ракет, що призвело до смерті тисяч людей та руйнування Чернігова. До речі, відразу, як міським головою Чернігова став Владислав Атрошенко, місто розірвало партнерські стосунки з усіма російськими містами.

Continue reading

Суспільство

На згадку про Віталія Дереха

Published by:

На російсько-українській війні загинув журналіст з Тернопільщини Віталій Дерех. Він був командиром відділення протитанкового дивізіону штурмового батальйону «Айдар». Журналіст, майданівець, доброволець, воїн… Загинув Віталій Дерех біля Попасної на Луганщині…

Continue reading

Суспільство

Останній (захисникам нескореного Чернігова присвячую)

Published by:

Мені страшно. Мені дуже страшно. Я навіть не можу нормально втримати в руках автомат, і він ледь не втикається дулом у землю. Попереду ворог суне на танках і бетеерах, а позаду – поле. Чисте поле. А ще далі моє рідне місто. На цьому рубежі нас рота. Тепер лише рота з цілого батальйону. Та й то… А ворог суне без зупину від самого кордону.

Continue reading

Суспільство

… Вони волатимуть за мир

Published by:

Московити не переможуть. Вони підуть з захоплених територій, і дуже скоро. Бо в захоплених містах недостатньо колаборантів, і 2014-й не повториться. Бо й міст як таких немає, одні руїни. Бо ті, хто вижив, ненавидять загарбників всією душею. Бо у ворогів земля горить під ногами.

Continue reading

Політика

Скоро буде чути голос HIMARS

Published by:

Україна запевнила США, що не використовуватиме надані їй системи озброєнь «проти цілей на російській території». Про це заявив держсекретар США Ентоні Блінкен вчора під час спільної пресконференції з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом, який перебуває з візитом у Вашингтоні.

Continue reading