Суспільство

… Вони волатимуть за мир

Московити не переможуть. Вони підуть з захоплених територій, і дуже скоро. Бо в захоплених містах недостатньо колаборантів, і 2014-й не повториться. Бо й міст як таких немає, одні руїни. Бо ті, хто вижив, ненавидять загарбників всією душею. Бо у ворогів земля горить під ногами.

Бо ЗСУ їх нищитимуть та поженуть геть. Їм не втримати захоплене, сили забракне. Їм не поставити тут свою владу. Вони не зможуть довго фінансувати свою армію на захоплених територіях. Їхня солдатня спить і бачить, щоб втекти з України, списатися з війська.

Вони можуть захопити ще кілька міст та вийти на рубежі окупованих ОРДЛО, але вже й там їх ненавидять. Сепари зрозуміли різницю між тим, як «бомбіла Донбасс» Україна та як реально нищить той Донбас «армія освободітєлєй». І вже, мабуть, жалкують за свій вибір восьмирічної давнини.

Тож московити скоро підуть, рятуючись від новітньої зброї та нашого гніву. Пуйло здохне. Санкції задушать московитів. І вони волатимуть за мир. Та проситимуть прощення. Але ми не пробачимо.

Василь Піддубний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *