Хвиля Десни » 18 Травня, 2023

Daily Archives: 18 Травня, 2023

Ексклюзивна хвиля

Цілий світ на кінці голки!

Published by:

… Знаєте, я ніколи не вишивала. Я ніколи не встигала творити таку величну красу, яку можна вершити лише у роздумах та спокої. Через рутину я навіть не могла надихатися більше трьох днів незбагненними ароматами квітів, дерев, туманів і димів. Я так рідко слухала дощ і тишу. І не мала часу на погляди удалечінь, на прогулянки в прекрасне нікуди, на авантюри і чарівні блукання.

Continue reading

Культура

Вишиванка переможного миру

Published by:

Вишиванки могутніші від ракет!!! Обереги, які несуть в собі тисячолітню історію… Як сонце, як небо, як цвіт весни, як наші зоряні серця — най квітує над світом рідна вишиванка!Процвітання нам, Просвітлення, Переможного Миру!

Continue reading

Культура

Доброго ранку, моя вишивана Україно!

Published by:

Вони вночі по нас били ракетами, а ми давайте гуртом «вдаримо» по них вишиванками. Бо наші вишиванки сьогодні зранку — це про нескореність, про сміливість, про любов до свого минулого і віру в майбутнє. Кожна їхня ракетна чи не ракетна атака забирає в когось з українців життя, в когось здоров’я. Але не позбавляє надії на перемогу.

Continue reading

Культура

Не пишіт про Стефаника

Published by:

Писати про Стефаника
можна лиш тоді
коли болить слово.
Коли пронос
пишіт про літературу
про павличку
який зрадив два кольори
пишіт про протуберанця
сонця
який ходив по сцені
станиславівського тіятру
за спиною рядового дописувача
а він же був сливе генералом

Continue reading

Суспільство

Польське печиво і швейцарські пряники

Published by:

Я їду в одному купе з двома різними жінками, обидві повертаються додому після року життя за кордоном. Одна — провідати батьків у Сумах. Інша — остаточно повертається додому в Харків. Відучора слухаємо безкінечний монолог останньої про те, яка вона щаслива з цього приводу.

Continue reading

Політика

Обійми і гріхи Штайнмаєра

Published by:

Я ніколи йому не пробачу… Слава Богу, рукописи не горять. Але чомусь надто швидко забули про заохочувальна роль Штайнмаєра у становленні путіна як агресора. Начебто не було вояжу до Сочі цього харизматичного дідуся в бутність міністра закордонних справ Німеччини — на літаку представників німецького великого бізнесу для зустрічі з ВВ.

Continue reading