Політика

Мерсько-боксерські «відмазки»

Я дивуюся, як протягом семи років Кличко разом зі своїми подільниками у всіх перед носом крав гроші киян! До речі, в одному з телеефірів дама з парасолькою на ймення Верещук звернула увагу, що по реакції мера зрозуміло, що він весь цей час покривав корупціонерів.

А фраза «це політичний тиск на мене» — зручна відмазка для всіх, кого ловлять на гарячому. Правильно, не скаже ж наш Віталій Володимирович, що винен, каюсь, більше привласнювати чужі гроші не буду!

Давайте згадаємо, як його заступник Микола Поворозник в своєму кабінеті був затриманий на хабарі в 125 тисяч доларів! Вони дружно виробили таку корупційну схему, яка дозволяла їм дерибанити бюджет навіть не приховуючи цього.

На учорашньому брифінгу Кличко розповідав, скільки вони передали матеріалів до правоохоронних органів щодо корупційних справ у місті… Аж сльози навертаються… Тільки чому ж тоді той же Поворозник досі не сидить (?!), раз Кличко так хоче позбутися хапуг у міській столичній владі? Більш того, Поворозник продовжує працювати в КМДА, як ні в чому не бувало.

«Віталій Володимирович, — хочеться сказати меру, — ви вже занадто забрехалися! Ви набридли не лише киянам, а й навіть чинній владі, на котру ви ще вчора покладалися. Тепер вам потрібно думати не про президентське крісло, на яке ви неситим оком позираєте, а про те, як на особистому досвіді не спізнати сумнозвісне: «Небо в клітинку, друзі в смужку».

Володимир Цибулько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *