Суспільство

Час корисливих ідіотів

МАСОВИЙ СТАРТ ЛАЙНОМЕТІВ РОЗПОЧАВСЯ!
Сьогодні фейсбучна стрічка зарясніла постами ботів так, що вже й важко серед цих світлин-гасел, фейків щось знайти путяще для розуму…

Власне, розпочалася передвиборна агітація!
Здається, уперше вона буде проводитися в умовах, коли Фейсбук зайшов майже в кожен телефон…

Буде з два десятки кандидатів у Президенти…
А це ж скільки агітаційних команд! Скільки потрібно бруду вилити! Думаю, що для більшості чернігівських журналістів знайдеться приробіток. Переконаний, серед новітніх ботів є й вони. Адже поширювати якусь неперевірену дурницю без наслідків у такий спосіб якнайкраще.

Ось вже «бомбують» з Мени щогодини «ударники» фейсбучного фронту – якийсь Олександр Кмітливий, Aндрій Зеленський… (думаєте, є такі у Мені?). Їм підспівує Тарас Хомяк…

Видно, що у хлопців уже є структура, яка швидко усі їхні пости поширює у різних групах фейсбучних друзів. Думаю, що у серйозних фігурантів виборів «покриття» ботами досягне кожного району. Тобто найманець буде знати місцеве начальство, депутатів, а тому його дописи створюватимуть «впізнавану» реальність з певними орієнтирами.

У виборця і так від усього негативу мізки «пливуть», але ж це, мабуть, тільки квіточки… «Викриття століття» і т.п. ще нас чекають у лютому-березні.

Додамо до цього корисливих ідіотів, які від усього цього лайна просто надихаються… А ще ж Москва з її необмеженим інформаційним впливом – скільки заготовок вона вкине у Фейсбук, аби команди кандидатів у Президенти просто знищували одна одну!

Сергій Павленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *