Хвиля Десни » 23 Липня, 2019

Daily Archives: 23 Липня, 2019

Ексклюзивна хвиля

Меж літературою та журналістикою – смакуючи яблуком

Published by:

Леонід Ісаченко – відомий український журналіст Сіверщини та Буковини — не знаємо, як го ліпше межи ними розділити на нерівні партики – видав кілька книжок цікавої документальної прози.

Continue reading

Суспільство

Патріот Іван Іванович, який не встиг

Published by:

— Іване Івановичу, як ви оцінюєте результати виборів?
— Однозначно оцінюю їх як катастрофічні для України! Однак хай не радіють нинішні переможці, бо влада, яка базується на обмані, буде повалена не інтригами втаємничених і не мудрістю освічених, а простотою обдурених.

Continue reading

Політика

Дивімося «Сватів» у тепловізори

Published by:

Що за дух стоятиме у новій ВР, не відаю, хоча здогадуюся. НАПЕВНЕ, не сподіваний. Очевидно, несподіваний. Але точно знаю, що там більше не смердітиме сопухою добкіних, пашинських, буслаєвих, бурбаків, литвинів, грановських, капліних, звягільських, розенблатів, поплавських, ківалових… Живагів, споживагів і наживагів.

Continue reading

Політика

ПоЯРмлені приСЛУжники

Published by:

Я зараз про людину, з якою знайомий особисто, але частіше бачу на відстані. По телевізору, в політичних шоу або на ФБ, як він працює на своєму окрузі з виборцями. Андрій Іллєнко. Молодший за мене. Міцний, красивий, з мистецької родини.

Continue reading

Політика

Картина «по палаті» (виборчій)

Published by:

Про результати виборів «узагалі», з панорамних висот, розмірковувати утримаюся. Треба мати більше інформації, а, до того ж, трохи тямитися в засобах інформаційно-психологічних впливів, у психопрограмуванні, тощо.

Continue reading