Хвиля Десни » 27 Лютого, 2020

Daily Archives: 27 Лютого, 2020

Суспільство

Будь мужиком…

Published by:

Будь мужиком!, сказали вони. Ти не можеш носити спідниці. Носи краватку під цю сорочку. Зніми ці підарські джинси в обліпочку. Не вдягайся занадто яскраво. Не показуй свої ноги. Не носи обтягуючу сорочку. Не носи довге волосся. Не виглядай, наче баба. Вийми цю сережку з вуха. Поголи цю щетину. Відрости цю щетину. Носи ділові костюми.

Continue reading

Культура

Першодрук у серії «Галицька сага»

Published by:

Видавництво «Фоліо», перша книга серії «Галицька сага» письменника Петра Лущика — «Велика війна». Ми майже нічого не знаємо про війну, що закінчилася понад сто років тому — Першу світову, або, як казала моя бабця, яка її пережила — «австрійску вОйну».

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Аншлаг Григорія Чапкіса

Published by:

Лютневого вечора до столичного Грінченкового університету з’їхалося чимало модерних авто з упізнаваними пасажирами. Було багато телекамер та фоторепортерів. У внутрішньому університетському дворику монтували пишні лаштунки телепрограми «Світське життя», процесом керувала сама Катя Осадча…

Continue reading

Політика

Муха у борщі

Published by:

Якийсь Сурков на москві, ніби то колишній помічник путіна, в інтерв’ю якомусь їхньому порталу заявив, що Україна для російської імперії завжди була «делом хлопотным», а тому «принуждение силой к братским отношениям – единственный метод, исторически доказавший эффективность на украинском направлении…»

Continue reading