Хвиля Десни » 3 Серпня, 2020

Daily Archives: 3 Серпня, 2020

Суспільство

Вибори і емоційна жіноча логіка

Published by:

Цікаве дослідження провели соціологи. Виявляється, відсоток жінок, які брали участь у виборах і голосували за Володимира Зеленського та партію «Слуга народу», значно перевищує відсоток чоловіків з аналогічними пріоритетами.

Continue reading

Культура

Посадовімо на трон СУРЖИК

Published by:

Соціальною мережею прогуляєшся — і зразу видно, що дедалі більше, і то все інтелігентніші люди, переходять на суржик. Це модно й круто. Це зухвало, смішно, дотепно й безпечно. Часом аж заздрість бере, що свого часу не оволодів досконаліше цим провідним діалектом, якому, схоже, судилася доля вульгарної латини, італійської, французької, англійської та інших вельмишановних мов, що теж відбули по кілька століть у статусі латино-субстратних суржиків.

Continue reading

Культура

«Тяжко морально позбитковане», яке не прийшло…

Published by:

Високошановне панство, отже ж, відбулося перше судове засідання у справі позову до мене мешканця Макіївки Б.Лубинського у справі начебто образи Фаріон російськомовного населення…… Предмет позову — етер Ірини Фаріон на каналі НТА «Юркевич: Акценти» від 8 листопада 2019 року.

Continue reading

Культура

Львів прекрасний навіть у потворності

Published by:

Львів — прекрасний навіть у своїй потворності. Йдеш якимись нетуристичними вулицями і мимоволі ловиш себе на тому, що почуваєшся то в Парижі, то в Будапешті, то у Празі. До речі, Львів зовсім не нагадує жодне з польських міст. У будь-якому разі, це не Париж, не Будапешт, не Прага і тим більше — не Краків.

Continue reading