Хвиля Десни » 10 Жовтня, 2023

Daily Archives: 10 Жовтня, 2023

Культура

«Арабіст» Володарський…

Published by:

Був в Україні такий громадянин – Юрій Володарський. З початком вторгнення виїхав до Ізраїлю і зараз там. Я його не засуджую, Боже збав. Доросла людина зробила вибір. Аби він точно знав, що Росія переможе – він би хер виїхав, дочекався б «визволителів» і став міністром культури. Бо дуже любить Росію і російське.

Continue reading

Політика

Прощавай, мій старий і добрий друже!

Published by:

Відійшов у вічність один із найвидатніших дипломатів України Володимир Андрійович Василенко. У 1989 році брав участь у виробленні юридичних підвалин економічної самостійності України. Навесні 1990 року підготував перший проєкт Декларації про державний суверенітет України, надалі як консультант Верховної Ради України брав участь у виробленні остаточного варіанта Декларації та був одним із співавторів написання Конституції України.

Continue reading

Культура

Пам’яті Ніни Матвієнко

Published by:

Цивілізація — це спеціалізація. Можна й так сказати. І чим далі в ліс, тим тонші, вужчі й вузьколобіші ті, хто ЩОСЬ УМІЄ. Поклавши силу-силенну зусиль і часу, вони видовбують собі авторитетну нішу й стають практично недосяжні, бо в їхньому ремеслі мало хто з ними посперечається, а поза тим ремеслом — просто ніхто.

Continue reading