Хвиля Десни » 16 Червня, 2024

Daily Archives: 16 Червня, 2024

Політика

«Саміт миру» у Бюргенштоку,

Published by:

в який було вкладено купу сил в альпійських луках, так і залишився власне генеральною репетицією, а не отримав вигляд осмислено завершеної вистави. Його не врятувала генеральска тусовка перших державних осіб, омріяна міністром закордонних справ Швейцарії Ігнаціо Кассісом, що першим кинувся збирати високопосадовців по світу, почавши візити з Пекіна.

Continue reading

Політика

Не час вірити данайцям

Published by:

Каламутний, як на мене, саміт. Російська преса, як удома. Президентка Швейцарії поспішає з проросійськими анонсами… Що ж, режисура путіна виразно пробивається білими нитками через камуфляжну тканину цього гібридного плану із сумнівними зисками для України. Вчорашня, типу жорстка, його заява — гра на випередження і теж частина загальної димової завіси. Не вірите? Запитайте у папи Римського.

Continue reading

Суспільство

Владна параноя

Published by:

В 1962 році Еліас Канетті опублікував свою відому книгу «Маса і влада», в якій стверджував, що параноя є невід’ємною рисою влади і кожен правитель (особливо після восьми-десяти років перебування біля керма) неминуче страждає на це психічне захворювання. За минулі півстоліття численні дослідження повністю підтвердили його правоту.

Continue reading

Суспільство

Узбіччя

Published by:

Сидіти на лаві в скверику в центрі міста означає, що життя для тебе зупинилося. Тобі лише здається, що ти у вирії подій. Насправді — ти на узбіччі дороги життя. Воно йде повз тебе, без тебе і часом поперек тебе. Тобі вже навіть в інтернеті немає що робити. Ні, ти бачиш життя, воно ось тут поруч, ти навіть можеш до нього доторкнутися. Але не більше .

Continue reading