Хвиля Десни » 28 Жовтня, 2024

Daily Archives: 28 Жовтня, 2024

Ексклюзивна хвиля

Нам треба перемогти у цій війні, все інше – вода…

Published by:

Тему води навіяли не тільки осінні дощі, котрі вже оселяються у Києві надовго, але й професійне, сільськогосподарське. Тим більше, на тлі агресивних кліматичних змін, затяжної війни та зневоднення України. Вода – украй важливе питання для сільгоспвиробників, бо ні пшениці, ні кукурудзи, ні цукрового буряка чи цибулі без води не буває.

Continue reading

Суспільство

Тепер Укрпошта горить…

Published by:

… У нас підпалили відділення Укрпошти. Облили мазутом двері і запалили. Водночас так само горіло ще одне відділення на районі. На пошті мені сказали: це через те, що пошта носить повістки ТЦК. Я не знаю, як поштарі про це дізналися. Можливо, було якесь попередження? Можливо, одна з версій?

Continue reading

Політика Суспільство

Наш Майдан і вибори у Грузії

Published by:

У лютому 2014 ми були за крок від білорусько-грузинського поглинання росією. Янукович, посланці Москви, стурбовані європейці вмовили наших “опозиційних” політиків почекати трохи і на позачергових планових виборах президента без шуму-галасу і крові перезатвердити клан Януковича на посаді, а разом з ним і відмову від європейського курсу.

Continue reading

Політика

Слон захворів і скоро здохне!

Published by:

У час, коли роздавали мізки, керівники СРСР були зайняті. Коли будувалася сучасна світова фінансово-економічна система, Йосип Сталін продовжував будувати бараки ГУЛАГу. Радянці проігнорували створення Міжнародного Валютного фонду, Світового банку, не стали приєднуватися до Генеральної угоди з тарифів і торгівлі (GATT), яка стала попередником Світової організації торгівлі (СОТ).

Continue reading