Новини Політика

Чайний гриб із блюдєчка або Отвєт Ілону Маску

Ось вже третій місяць я сиджу в селі… Телевізор включаю рідко, хіба що подивитись «Раша ТБ», або Медведчук-шоу з метою налитися ядом для чергових нарисів з побутової демонології радянських мицикалів та косабні. Сьогодні вирішив погортати новини з мордору на предмет їхніх коментарів з приводу запуску ДрагонКрю до МКС.

І раптом на першому раша-каналі приємним жіночим голосом мені рекламують ЧАЙНИЙ ГРИБ В ЄВРОПІ!

Люди мого покоління ще пам’ятають таку страшну субстанцію, яка визрівала біля радянських батарей опалення і ніби то лікувала від усіх хвороб. Вигляд мала такий, наче в трилітровій банці померло курча і його труп поволі розкладається, або там завівся інопланетянин з роману Герберта Уелса «Війна світів», що мріє поселитися в людському організмі і поволі пожирати мозок, серце, емоції, думки….

Радянські люди проціджували «воду з трупа» через марлечку і пили ту гидоту залпом перед їжею або натщесерце. Я дивився на них очманілими очима, а коли мені казали: «попробуй, ето очєнь вкусно» — тікав кудись подалі, бажано на двір, бо мені здавалося, що після вживання цієї гидоти я й сам перетворюся на живий труп з атрофованими мізками та мутними очима дебілізованого імбецила.

Ця дикунська, варварська традиція ввижалася мені глибоко забутою, бо змінилися часи, цілі епохи пішли в небуття, винайшли нові інноваційні ліки від усіх хронічних хвороб, позавчора Ілон Маск запустив ракету-носій до МКС, а на «Раша-ТБ» продовжують… рекламувати «чайний гриб»!

Справді, Росія — це «окрема цивілізація» як нещодавно десь там заявила одна їхня нєдоросль.

Світ стрімко мчить уперед, але людям з рашкостану продовжують рекламувати «чайний гриб», бо без нього вони почувають себе покинутими! Він — привіт з піонерського минулого, як смак газіровкі за трі копєйкі і самого вкусного в мірє слівочного морожєного!!!

В цьому — весь совок, вся раша як його правонступниця! Чайний гріб в дізайнєрской банкє с дозатором! Цивілізационний прорив…

Антін Мухарський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *