Хвиля Десни » 2 Червня, 2020

Daily Archives: 2 Червня, 2020

Ексклюзивна хвиля

Чи не «приплюсне» дощенту українську культуру новий міністр?

Published by:

Отже, ніби то визначено майбутнього міністра культури України. Ним може станти голова комітету ВР з питань гуманітарної політики, колишній очільник телеканалу «1+1» Олександр Ткаченко. Президент, схоже, зупинився на фігурі зі свого найближчого оточення. Коли він говорив, як тяжко йому визначитися із міністром, то, напевне, мав на увазі лише коло «95 кварталу», шукаючи саме там достойного…

Continue reading

Культура

Новелістика Галини Лицур-Щадей

Published by:

Ця книжка особлива. Вона сама мене знайшла. Мабуть, хтось добре знав, які слова були мені потрібні саме зараз. Йдеться про книжку Галини Лицур-Щадей «Таке життя», якою я розпочала читацьке літо. Це збірка новел та оповідань, пронизаних глибоким філософським змістом, що збурюють та здіймають шквал емоцій.

Continue reading

Новини Політика

Чайний гриб із блюдєчка або Отвєт Ілону Маску

Published by:

Ось вже третій місяць я сиджу в селі… Телевізор включаю рідко, хіба що подивитись «Раша ТБ», або Медведчук-шоу з метою налитися ядом для чергових нарисів з побутової демонології радянських мицикалів та косабні. Сьогодні вирішив погортати новини з мордору на предмет їхніх коментарів з приводу запуску ДрагонКрю до МКС.

Continue reading